Antikorozivna zaštita

Konstrukcijski materijali u bilo kojem obliku podložni su štetnim atmosferskim i drugim promjenama koje bitno utječu na njihovu vrijednost i funkciju. Najrasprostranjenija štetna promjena upravo je korozija materijala. Utjecaj korozije na materijale od izuzetne je tehničke i gospodarske važnosti stoga se u svrhu zaštite od pojave korozije primjenjuje antikorozivna zaštita.

Tvrtka Econ d.o.o. izvodi i obavlja zaštitu od korozije, pjeskarenjem i bojanjem na svim vrstama metalnih konstrukcija, dalekovoda, stupovima, cjevovodima, plovilima, vozilima, te na svim ostalim objektima koji su podložni utjecaju korozije, te im je, stoga, potrebna zaštita tijekom njihova vijeka trajanja.

Zahvaljujući strojevima i opremi koje posjedujemo kao i našim specijaliziranim timovima u mogućnosti smo izvesti profesionalnu uslugu na najrazličitijim objektima.

  • Čelične konstrukcije
  • Hidroelektrane i termoelektrane
  • Sve vrste plovila (aluminijska, čelična, drvena…)
  • Sve vrste vozila (automobili, autobusi, kamioni, motori, skuteri, prikolice…)
  • Ostali objekti podložni utjecaju korozije (felge, radijatori, bicikli…)

Na kvalitetu antikorozivne zaštite utječe velik broj čimbenika, najvažniji su priprema površine i odgovarajući premaz. Obratite nam se s povjerenjem i na Vaš zahtjev izlazimo na teren, utvrđujemo postojeće stanje objekta kao i način za njegovo saniranje.