Dubinsko i kemijsko čišćenje tepiha i namještaja

Čišćenje tepiha i tapeciranog namještaja nije samo estetski zahvat osvježavanja izgleda Vaših prostorija nego i radnja koja uvelike pomaže Vašem zdravlju. Antibakterijsko, dubinsko i kemijsko čišćenje tepiha, tepisona, namještaja i madraca tehnikom pregrijane pare, osim što uklanja teška zaprljanija, žvakaće gume kao i neugodne mirise rezultira i uklanjanjem štetnih bakterija i kućnih grinja koje mogu biti uzrokom raznih zaraza i alergija. Posjedujemo certifikat o uklanjanju 99.99% svih štetnih bakterija s tretiranih površina našom tehnologijom.

Korištenje nove tehnologije pregrijane pare ne šteti materijalima i okolini, a tretirane površine ostaju brzo suhe, čiste, osvježenih boja i mirisa. Možete računati sa našom potpunom uslugom, od toga da ćemo doći na Vašu lokaciju i preuzeti tepih, temeljito ga oprati, dezinficirati, posušiti te ga vratiti osvježenog izgleda i mirisnog čistog u Vaš dom. Nazovite nas i provjerite naš odnos cijene i kvalitete.

Bezbrižno čisto

Ako je Vaša kutna garnitura zrela za čišćenje, a sve trikove iskusnih kućanica ste već isprobali ... na pravom ste mjestu. Nakon što prođe kroz naše 'ruke' tkanine Vašeg namještaja poprimiti će novi izgled, a prostorija miris čistoće. Pregrijana para ukloniti će bakterije grinje i ostala zaprljanja i Vaša će obitelj iznova uživati u trosjedu kao da je tek izašao iz salona namještaja.

Nudimo Vam usluge antibakterijskog, dubinskog i kemijskog čišćenja:

  • Tepiha i tepisona
  • Kutnih garnitura
  • Trosjeda, dvosjeda i fotelja
  • Stolica
  • Madraca
  • …i svog ostalog tapeciranog namještaja